Wegwijs in stamboomonderzoek, Apeldoorn

Gepost door Odette op 21 jan. 2015

Debuter00.jpgIn deel 1 (17 feb., docent F.C. Nelis) wordt de theorie behandeld: wat is stamboomonderzoek, hoe pak je het onderzoek aan, welke bronnen en archieven zijn beschikbaar e.d. In deel 2 (24 feb., docent F.M.P. Goedemondt) wordt een overzicht gegeven van de belangrijkste websites op het gebied van stamboomonderzoek en wordt met deze websites geoefend. In deel 3 (3 mrt., docent J.W. Limpers) worden de basismogelijkheden van het veel gebruikte stamboomprogramma Aldfaer behandeld en wordt met het programma geoefend. Adres: Wijkcentum DOK Zuid, 1e Wormenseweg 460 , 7333GZ APELDOORN Aanvang: 19.30 uur Einde: 22.00 uur Organisator: NGV afdeling Apeldoorn e.o. Voor meer informatie zie website.

1 commentaar

Wim DECKERS (wimdeckers)  

Deze gebruiker is een Premiumlid en profiteert van geavanceerde functies en opties : meer zoekcriteria, ongelimiteerde toegang tot de collecties, hints en e-mailmeldingen voor het vinden van nieuwe informatie over voorouders, etc.

Het Premium abonnement ontdekken

21-01-2015

Een interessante cursus voor een redelijke prijs.
Jammer genoeg staat er nergens vermeld welke die belangrijkste websites zijn, want dat wellicht wel handig geweest.
Ik vermoed dat een van die websites, naast Geneanet, in ieder geval ook MyHeritage zal zijn aangezien er op dag 3 met Aldfaer gewerkt zal gaan worden.
Toch tof van Geneanet om ook reclame voor de concurrent te maken :-)


Het vervolg bekijken

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren