Geneanet > Infobronnen > Blog

“GeneaGraves Weekend” op 15-16 november 2014

Gepost door Odette op 13 nov. 2014

Doe mee aan het “GeneaGraves Weekend” op 15-16 november 2014Een paar weken geleden heeft Geneanet de GeneaGraves app voor Android en iOS vrijgegeven. Met deze applicatie kunt u gemakkelijk foto’s van grafstenen maken en uploaden naar Geneanet. Daarna zijn deze foto’s voor alle Geneanet leden gratis toegankelijk.
De foto’s kunnen verbonden worden aan elke persoon in de Geneanet stamboom. Daarmee tonen wij onze betrokkenheid bij de vrij toegankelijke, samenwerkende manier van genealogie beoefening.

Om deze nieuwe service te vieren organiseren wij het “GeneaGraves Weekend” voor al onze leden wereldwijd. Doe mee en maak op 15-16 november 2014 foto’s van een kerkhof in de buurt.

“GeneaGraves Weekend” op 15-16 november 2014

Hoe kunt u meedoen?

1. Installeer de GeneaGraves app voor Android of iOS op uw telefoon of tablet.

“GeneaGraves Weekend” op 15-16 november 2014“GeneaGraves Weekend” op 15-16 november 2014

2. Ga naar een kerkhof, open de app, selecteer een project of maak een nieuw project aan, en neem dan zoveel foto’s als u wil.

3. Eenmaal weer thuis of bij een Wi-Fi toegangspunt kunt u de foto’s uploaden naar uw Geneanet account. Deze foto’s zijn daarna vrij toegankelijk voor ieder Geneanet lid.

Als u niet naar een kerkhof kunt gaan of als u geen mobiele telefoon/tablet heeft, kunt u toch meedoen, door deel te nemen aan het samen indexeren van de foto’s.

Kijk of het naburige kerkhof al op de lijst staat op Geneanet.

Doe mee aan het ‘GeneaGraves Weekend’ en help mee onze gratis database te doen groeien. 

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren