De nieuwe Geneanet website is vrijgegeven

Gepost door admin op 24 okt. 2014

De nieuwe Geneanet website is vrijgegevenIn de afgelopen 12 maanden hebben we hard gewerkt aan het bouwen van een nieuwe, eenvoudige, heldere Geneanet website.
In de geest van Geneanet, gebaseerd op samenwerken en delen. Natuurlijk hebben we naar suggesties en bezorgdheid geluisterd van onze leden wereldwijd.
Het is met plezier dat we vandaag de nieuwe versie van Geneanet aankondigen.

Ontdek de nieuwe Geneanet website: www.geneanet.info

De nieuwe Geneanet website is vrijgegeven

In de komende weken:

In de komende weken kunt u naar de nieuwe Genenaet website (www.geneanet.info) en naar de oude versie (www.geneanet.org) gaan, en uw gegevens (stamboom, documenten, familiefoto’s, etc.) zullen worden gesynchroniseerd tussen de twee websites.

Intussen zal Geneanet een paar nieuwe diensten en opties toevoegen. Bijvoorbeeld: een nieuw stamboom dashboard (bedieningspaneel) zal aan de Genenaet homepage worden toegevoegd.

In de toekomst:

Deze nieuwe versie markeert een belangrijke stap voorwaarts, maar ook een nieuw startpunt.

De belangrijke technologische verandering, zichtbaar voor de gebruiker, zal ons helpen om nieuwe, eenvoudige en effectieve diensten en opties verder te ontwikkelen.

Vandaag geven wij een nieuwe website vrij om ons doel te bereiken: beter genealogisch gereedschap te bieden aan ervaren genealogen en aan beginners die hun familiegeschiedenis willen ontdekken, bouwen en delen. 

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren